Gebruiksvoorwaarden

 

Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van WhiskyTrader.nl.

Door in te loggen op deze site en/of gebruik te maken van onze diensten verklaart u zich te houden aan deze voorwaarden. 

 

Disclaimer

WhiskyTrader.nl is gemaakt voor liefhebbers van whisky en wordt van informatie voorzien en onderhouden door de gebruikers van de site. De inhoud van de site wordt constant in de gaten gehouden door het WhiskyTrader.nl team. Echter alle geplaatste informatie, links en foto’s blijft de verantwoordelijkheid van de verkoper. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor de gegevens ingevoerd door de gebruikers van de site.

 

Elke transactie vindt plaats tussen koper en verkoper. De correcte & onbeschadigde levering van de juiste Whisky is daarmee de verantwoordelijkheid van de verkoper. WhiskyTrader.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden bij een geschil tussen beiden partijen. Wij laten onze gebruikers vrij in het plaatsen van informatie, links en foto’s met betrekking tot de aangeboden Whisky’s.

 

Alle betalingen van verkopen via WhiskyTrader.nl dienen via WhiskyTrader.nl te lopen. Ons betalingsproces is erop gericht om fraude tegen te gaan.

 

Intellectueel eigendom

Alle rechten ten aanzien van Copyrights, Trademarks, images & logo’s met betrekking tot de website van WhiskyTrader.nl behoren toe aan WhiskyTrader.nl. Voor alle foto’s die gebruikt zijn heeft WhiskyTrader.nl de licenties of rechten betaald aan de aanbiedende partij. Het is daarom niet toegestaan deze content van de site te kopiëren en op een andere commerciële manier te gebruiken. Indien u gebruik wilt maken van ons intellectueel eigendom vragen wij u eerst contact met ons op te nemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bescherming Persoonsgegevens

Als u de registratie voltooid op WhiskyTrader.nl dient u uw persoonsgegevens aan te leveren. Dit is van belang om bij eventuele koop of verkoop beide partijen met elkaar in contact te kunnen brengen en zo de verzending te kunnen regelen. Alle persoonsgegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en gegevens worden alleen uitgewisseld gedurende dit verkoopproces zoals vooraf door ons aangegeven en gecommuniceerd.

De behandeling van uw gegevens is conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Indien u vragen hebt ten aanzien van de bescherming persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jurisdictie

WhiskyTrader.nl staat geregistreerd in Nederland en valt onder de Nederlandse wet en regelgeving.